Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a transmis condoleanţe familiei Mădălinei Manole

Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a transmis miercuri un mesaj de condoleanţe familiei Mădălinei Manole, aceasta fiind în ultimii ani de viaţă angajată ca solistă de muzică uşoară la Ansamblul Artistic al Armatei.

112 afișări
Imaginea articolului Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a transmis condoleanţe familiei Mădălinei Manole

Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a transmis condoleanţe familiei Mădălinei Manole (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat transmis miercuri de MApN, ministrul Gabriel Oprea şi conducerea Ministerului Apărării Naţionale "îşi exprimă profundul regret" pentru pierderea artistei Mădălina Manole şi transmit un mesaj de condoleanţe familiei îndoliate.

"Ne vom înclina întotdeauna cu deosebit respect şi preţuire în faţa memoriei Mădălinei Manole. Dispariţia sa fulgerătoare dintre noi este dureroasă şi greu de acceptat şi nu va putea alina durerea celor cărora Mădălina le-a fost rudă, prietenă sau colegă. Voce emblematică a muzicii uşoare româneşti, apreciată şi iubită de public, Mădălina Manole a făcut parte din marea familie a Armatei României, slujind pe altarul muzicii în cadrul Ansamblului Artistic al Armatei şi îmbogăţind astfel prestigiul instituţiei militare printr-o rodnică activitate artistică. Împreună cu întreg personalul Armatei României, suntem alături de familia greu încercată în aceste momente. Dumnezeu să o odihnească în pace!", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în ultimii ani ai vieţii, Mădălina Manole a fost angajată ca solistă de muzică uşoară la Ansamblul Artistic al Armatei din MApN.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în locuinţa lor din localitatea Otopeni. Conform unor surse judiciare, Mădălina Manole a fost găsită de personalul de la ambulanţă într-o baltă de sânge, având capul spart.

Poliţiştii fac investigaţii cu privire la împrejurările în care a decedat cântăreaţa Mădălina Manole, necropsia urmând a fi efectuată joi.

Primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul dintre elementele care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat miercuri, în jurul orei 2.00, soţului său, pe telefonul acestuia, în care spunea că "nu se mai simte frumoasă", afirmă sursele citate.

Anchetatorii au găsit lângă corpul Mădălinei Manole un recipient cu insecticid şi un pahar, criminaliştii spunând că cel mai probabil artista a înghiţit din substanţă.

În urmă cu trei săptămâni, Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

Mădălina Manole ar fi împlinit miercuri 43 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici