Minnie Mouse, celebrul personaj al companiei Disney, a primit o stea pe Walk of Fame

Minnie Mouse, celebrul personaj al companiei Disney, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, la ceremonie fiind prezenţi preşedintele-director general al companiei, Robert Iger, dar şi Mickey Mouse, transmite AFP.

351 afișări
Imaginea articolului Minnie Mouse, celebrul personaj al companiei Disney, a primit o stea pe Walk of Fame

Minnie Mouse, celebrul personaj al companiei Disney, a primit o stea pe Walk of Fame

Aceasta este a 2.627-a stea dezvelită pe Hollywood Walk of Fame.

Minnie Mouse a primit o stea pe celebrul bulevard la 40 de ani după ce Mickey Mouse a fost onorat în mod similar.

La ceremonia care a avut loc luni şi la care a mai participat cântăreaţa Katy Perry, Minnie Mouse a purtat binecunoscuta rochie roşie cu buline albe şi pantofi cu toc de culoare galbenă, în timp ce Mickey Mouse a fost îmbrăcat în frac.

Cei doi şoareci au apărut pentru prima dată împreună într-un film în 1928 şi, la 90 de ani de la debut, steaua lui Minnie (cu numele complet Minerva Mouse), un personaj creat de Ub Iwerks şi Walt Disney, încă străluceşte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici