Miracol medical: Un chinez a supravieţuit după ce i s-a înfipt în cap o cheie franceză de 15 centimetri

  • Unui chinez de 50 de ani i s-a înfipt în cap o cheie franceză de 15 centimetri.
  • Medicii l-au operat timp de trei ore pentru a-i scoate obiectul.
  • Bărbatul a supravieţuit datorită oaselor craniene foarte groase.
1874 afișări
Imaginea articolului Miracol medical: Un chinez a supravieţuit după ce i s-a înfipt în cap o cheie franceză de 15 centimetri

Un chinez în vârstă de 50 de ani a supravieţuit după ce i s-a înfipt în cap o cheie franceză de 15 centimetri, relatează Daily Mail.

Unealta a fost scăpată de un muncitor care instala un aer condiţionat pe un bloc de 8 etaje.

Medicii i-au scos victimei obiectul din cap, iar operaţia a durat trei ore. Bărbatul se simte bine, după toate cele întâmplate.

Victima se plimba pe stradă alături de un coleg de muncă atunci când a avut loc accidentul.

„Instalatorul era şocat. Stătea acolo pe platformă şi se uita în jos, înspre noi”, a mărturisit colegul de muncă al bărbatului accidentat.

Acesta a fost transportat către spital după ce colegul său a chemat o ambulanţă.

Medicii explică de ce a supravieţuit bărbatul

„Pacientul era conştient atunci când l-am examinat”, a spus un neurochirurg din cadrul spitalului în care a fost internat chinezul.

Medicii i-au făcut o tomografie şi au constat că acesta are multe oase fracturate, prin urmare situaţia se arăta destul de gravă.

După o operaţie de trei ore, medicii au scos obiectul din capul pacientului, acesta aflându-se în stare stabilă. Bărbatul a rămas internat în spital.

„Pacientul are un trup puternic şi un craniu foarte gros. Prin urmare, unealta nu a pătruns foarte adânc. Ar fi fost mult mai periculos dacă în locul lui se afla o femeie sau un copil”, a explicat un doctor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici