Miranda Kerr, sexy după ce a născut recent

Miranda Kerr a pozat în costum de baie pentru Victoria's Secret duminică în Malibu, modelul aratând ca şi cum nu ar fi născut pe 6 ianuarie, informează People.

132 afișări
Imaginea articolului Miranda Kerr, sexy după ce a născut recent

Miranda Kerr, sexy după ce a născut recent (Imagine: www.people.com)

Miranda Kerr, soţia actorului Orlando Bloom, l-a născut pe Flynn pe 6 ianuarie, potrivit People. Miranda Kerr şi Orlando Bloom au confirmat în august 2010 că urmează să devină părinţi, la doar câteva săptămâni după ce au anunţat că s-au căsătorit în luna iulie.

Miranda Kerr, care s-a făcut remarcată pe podiumurile internaţionale în calitate de model al casei Victoria's Secret, şi actorul Orlando Bloom, în vârstă de 33 de ani, starul francizelor "Piraţii din Caraibe" şi "Stăpânul inelelor", au o relaţie din 2007 şi s-au căsătorit pe 22 iulie 2010, în cadrul unei ceremonii private, la mai puţin de o lună de la anunţarea logodnei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici