Mircea Geoană s-a jucat cu lopăţica

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, s-a jucat cu lopăţica, vineri, împreună cu doi copii, într-un parc din Târgu Jiu, în cadrul unei vizite pe care a făcut-o prin municipiu, liderul social-democrat renunţând la grebla albastră luată iniţial dintr-o grămadă de jucării şi alegând o lopăţică roşie.

11 afișări
Imaginea articolului Mircea Geoană s-a jucat cu lopăţica

Mircea Geoană s-a jucat cu lopăţica (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a venit la Târgu Jiu împreună cu Rovana Plumb şi alţi candidaţi ai PSD în alegerile europarlamentare, ocazie cu care s-a plimbat prin parcul care găzduieşte operele brâncuşiene Masa Tăcerii, Aleea Scaunelor şi Poarta Sărutului. Liderul social-democrat s-a fotografiat cu colegii săi lângă operele respective şi apoi s-a oprit pe aleile din apropiere, unde diferite mămici sau bunici îşi plimbau copiii sau nepoţeii.

Geoană s-a oprit la un grup de mămici şi copii şi a intrat în vorbă cu micuţii, luând de jos o greblă ca să se joace şi să intre în vorbă cu o fetiţă. Preşedintele Senatului a schimbat însă grebla după câteva secunde, când a observat că aceasta avea culoarea albastră şi, din grămada de jucării aflată pe jos, şi-a ales o lopăţică roşie, cu care a încercat apoi să se joace pentru scurt timp.

Mircea Geoană s-a întâlnit şi cu câţiva pensionari care jucau remmy sau şah în parcul central, liderul social-democrat menţionând că nu a mai avut timp pentru aşa ceva de multă vreme. El a mers apoi la o întâlnire cu circa o sută de pensionari, pe care i-a asigurat că PSD s-a luptat pentru ca în acordul cu FMI să fie prevăzută posibilitatea indexării pensiilor şi salariilor.

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, l-a prezentat pensionarilor pe Geoană ca fiind "Mincea Geoană", în timp ce Rovana Plumb i-a chemat pe pensionari să voteze 7 iunie candidaţii PSD pentru "alegerile parlamentare".

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, li s-a adresat şi el pensionarilor cu apelativul de "mastodonţi", acesta menţionând că ei sunt cei care au construit economia României, ulterior unul dintre liderii pensionarilor cerându-i lui Geoană să analizeze "unde s-au dus fondurile din privatizare, pentru că industria românească a fost vândută unor hoţi".

Geoană se află, pe parcursul zilei de vineri, la Târgu Jiu şi Motru, ambele municipii sărbătorind "Zilele Oraşului". Ambele oraşe sunt conduse de primari PSD, liderul social-democrat fiind aşteptat vineri seară în centrul municipiului Târgu Jiu pentru a vedea o expoziţie cu maşini de epocă, dar şi pentru a merge la o terasă "pentru doi mici şi o bere", după cum au declarat reprezentanţi ai PSD Gorj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici