Mircea Geoană vorbeşte despre moda maşinilor eco, la "Pro Motor"

Politicianul Mircea Geoană vorbeşte în emisiunea "Pro Motor", difuzată sâmbătă, de la ora 12.00, la Pro TV, despre moda maşinilor eco, despre autoturismele second hand, dar şi despre "cariera" lui de şofer.

44 afișări
Imaginea articolului Mircea Geoană vorbeşte despre moda maşinilor eco, la "Pro Motor"

Mircea Geoană vorbeşte despre moda maşinilor eco, la "Pro Motor" (Imagine: ProTv)

Liderul PSD Mircea Geoană a acceptat provocarea lansată de Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii "Pro Motor", de a dezbate chestiuni legate de lumea automobilelor. Deşi în emisiune vine cu Volkswagen-ul lui Victor Ponta, Mircea Geoană se declară un fan al maşinilor eco şi încurajează moda acestora.

Politicianul vorbeşte şi despre autoturismele second hand, ale căror taxe crede că ar trebui să fie direct proporţionale cu valoarea lor. În ceea ce priveşte tradiţionala maşină românească, Dacia, Mircea Geoană este de părere că românii nu ar trebui să renunţe foarte uşor la ea.

Cât despre "cariera" sa de şofer, politicianul povesteşte că respectă viteza legală şi că singura amendă pe care a luat-o a fost pentru o tamponare uşoară. Totodată, Geoană spune că are un slogan la volan, care se regăseşte în titlul melodiei "Never a Dull Moment", a lui Rod Stewart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici