Mircea şi Mihaela Geoană, naşi la nunta deputatului PSD Florentin Gust cu o jurnalistă - FOTO

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, şi soţia sa, Mihaela, au participat, sâmbătă, la Craiova, în calitate de naşi, la nunta deputatului PSD Florentin Gust cu jurnalista Manuela Dumitrescu.

1717 afișări
Imaginea articolului Mircea şi Mihaela Geoană, naşi la nunta deputatului PSD Florentin Gust cu o jurnalistă - FOTO

Mircea şi Mihaela Geoană, naşi la nunta deputatului PSD Florentin Gust cu o jurnalistă (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Fost lider al studenţilor din Craiova, deputatul PSD Florentin Gust, în vârstă de 31 de ani, s-a căsătorit, sâmbătă după-amiază, cu jurnalista Manuela Dumitrescu, director al postului de televiziune Tele "U", cei doi avându-i naşi pe Mircea şi Mihaela Geoană.

Preşedintele Senatului a ajuns, sâmbătă după-amiază, pentru câteva zeci de minute, şi la sediul Consiliului Judeţean, unde a avut o întrevedere cu preşedintele instituţiei, Ion Prioteasa, lider al PSD Dolj şi vicepreşedinte la nivel naţional al formaţiunii.

Cununia religioasă a fost oficiată, sâmbătă, în jurul orei 17.00, la Biserica "Sfântul Ilie", din centrul Craiovei.

Cei peste 250 de invitaţi la nuntă au fost aşteptaţi la localul Hellin, situat la ieşirea din Craiova spre Bucureşti.

"Au fost 99 la sută dintre invitaţi numai prieteni. Ne-am simţit bine şi sper ca şi invitaţii noştri să se fi simţit la fel de bine ca şi noi", a spus deputatul Florentin Gust.

De la petrecerea mirilor, care a durat până la ora 05.30, nu au lipsit parlamentarii Ecaterina Andronescu, Lia Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda, Ion Călin, Oana Mizil şi Valeriu Zgonea.

Cei doi miri vor pleca în luna de miere în Turcia, însă după 20 iulie, pentru că între timp vor fi şi ei naşi, la o altă nuntă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici