Miss Universe 2019. Zozibini Tunzi, reprezentanta Africii de Sud, aleasă cea mai frumoasă femeie din univers. VIDEO

Zozibini Tunzi, reprezentanta Africii de Sud, a fost aleasă Miss Universe la cea de-a 68-a ediţie a concursului de frumuseţe, care a avut loc duminică noapte, în Atlanta, SUA, potrivit cnn.com.

9939 afișări
Imaginea articolului Miss Universe 2019. Zozibini Tunzi, reprezentanta Africii de Sud, aleasă cea mai frumoasă femeie din univers. VIDEO

Zozibini Tunzi, reprezentanta Africii de Sud, aleasă Miss Universe 2019

"Am crescut într-o lume în care o femeie care arată ca mine - cu tipurile mele de piele şi păr - nu a fost niciodată considerată frumoasă", a spus câştigătoarea competiţiei de frumuseţe.

"Cred că astăzi este timpul ca acest lucru să se oprească. Vreau ca cei mici să se uite la mine şi să îmi vadă chipul şi să îşi vadă feţele reflectate în a mea", a mai spus aceasta.

Celelalte două finaliste ale competiţiei de anul acesta, la care au participat reprezentantele a 90 de ţări, au fost Sofía Aragón, Miss Mexic, şi Madison Anderson, Miss Puerto Rico.

Competiţia a avut loc anul acesta la Tyler Perry Studios din Atlanta.

Concursul Miss Universe de anul acesta, la care marele premiu a fost în valoare de aproximativ 250.000 de dolari, a marcat şi o premieră, Miss Myanmar, Swe Zin Htet, fiind prima concurentă care şi-a făcut publică orientarea homosexuală.

Anul trecut, titlul de Miss Universe i-a revenit Catrionei Gray, reprezentanta statului Filipine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici