Miţa Biciclista şi personaje caragialiene "spun" poveşti din Bucureşti la Salonul Benzii Desenate

Personaje precum Miţa Biciclista şi "eroi" din opera lui Ion Luca Caragiale, împreună cu poveştile lor vor fi prezentate la Salonul Benzii Desenate de la Palatul Şuţu din Capitală, începând de marţi, când, de la ora 19.00, va avea loc vernisajul expoziţiei, şi până pe 10 august.

336 afișări
Imaginea articolului Miţa Biciclista şi personaje caragialiene "spun" poveşti din Bucureşti la Salonul Benzii Desenate

Miţa Biciclista şi personaje caragialiene "spun" poveşti din Bucureşti la Salonul Benzii Desenate

Craii de Curte Veche, Miţa Biciclista, Ioniţă Tunsul, personaje din opera lui Ion Luca Caragiale împreună cu Vlady, Pisica Pătrată şi bucureştenii secolului al XXI-lea ajung la Palatul Suţu, la expoziţia "Poveşti din Bucureşti în Benzi Desenate", care se va desfăşura în perioada 8 iulie - 10 august, se arată pe pagina de pe reţeaua de socializare Facebook a Muzeului Municipiului Bucureşti - Palatul Suţu.

Astfel, artiştii Puiu Manu, Şerban Andreescu, Mihai Ionuţ Grăjdeanu, Alin Teodor Ivan, Alexandru Ciubotariu şi Octav Ungureanu îşi vor prezenta personajele şi poveştile lor din Bucureşti, în benzi besenate.

De asemenea, Salonul Benzii Desenate va include lansări de carte, conferinţe, ateliere pentru copii şi o mini-şcoală de vară la Palatul Suţu.

În perioada 10 iulie - 17 august, vor avea loc ateliere de istoria arhitecturii bucureştene pentru copii susţinute de Asociaţia "Istoria Artei".

Programul evenimentelor de la Salonul Benzii Desenate poate fi urmărit pe pagina de Facebook a evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici