Mitinguri aviatice, sâmbătă şi duminică, la Şirnaville Arts & Crafts Festival

Două mitinguri aviatice, susţinute de multiplul campion european Zoltan Veres şi de pilotul Attila Goger, vor avea loc, sâmbătă şi duminică, la Şirnaville Arts & Crafts Festival, ce se desfăşoară între 14 şi 16 august, informează organizatorii.

356 afișări
Imaginea articolului Mitinguri aviatice, sâmbătă şi duminică, la Şirnaville Arts & Crafts Festival

Pilotul de acrobaţie aeriană Zoltan Veres (Imagine: Romanian Spotters Forum)

Pilotul de acrobaţie aeriană Zoltan Veres (Imagine: Romanian Spotters Forum)

Pe 15 august, de la ora 17.00, va avea loc show-ul de acrobaţie aviatică semnat de Zoltan Veres şi Attila Goger, fiecare pilot urmând să evolueze solo timp de 20 de minute. Specatacolul va fi încheiat de o evoluţie în tandem a celor doi.

Pilotul de acrobaţie aeriană Zoltan Veres (Imagine: Romanian Spotters Forum)

De asemenea, duminică dimineaţa, va avea loc un miting aviatic cu 15 avioane ULM, organizat cu sprijinul Pilot Magazin.

Avion tip ULM (Imagine: Dragoş Dobre)

Pentru cei toţi cei prezenţi, vineri după-amiază vor fi organizate sesiuni de zbor cu avionul ultra-uşor şi motodeltaplanul. O sesiune de zbor durează 15 minute, este asistată de un instructor, iar preţul este de 100 lei.

Totodată, cei interesaţi pot practica skydiving-ul. Preţurile pentru skydiving variază între 25 euro/persoană pentru licenţiaţi şi 160 euro/persoană cu tandem.

Şirnaville Arts & Crafts Festival este primul eveniment de gen dedicat diversităţii în artele contemporane şi se va desfăşura în mijlocul unui câmp, la 40 de kilometri de Bucureşti. Localizat lângă pista Aerodromului Aerofox din localitatea Şirna, Şirnaville înseamnă evadarea din aglomeraţia sufocantă a marilor oraşe, un weekend de relaxare şi evenimente artistice şi educative.

Construit pe modelul unui mic orăşel, Şirnaville Arts & Crafts Festival reprezintă o nouă etapă în organizarea evenimentelor în aer liber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici