Moby, Backstreet Boys şi Milla Jovovich, la Copenhaga, înaintea summitului ONU privind mediul

Organizaţiile neguvernamentale au convocat starurile muzicii şi cinematografiei la Copenhaga, pentru a mobiliza opinia publică înaintea summitului ONU privind mediu, dintre vedetele care vor fi prezente în capitala daneză făcând parte Moby şi Backstreet Boys, precum şi Milla Jovovich.

39 afișări
Imaginea articolului Moby, Backstreet Boys şi Milla Jovovich, la Copenhaga, înaintea summitului ONU privind mediul

Moby, Backstreet Boys şi Milla Jovovich, la Copenhaga, înaintea summitului ONU privind mediul (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Astfel, pe 7 decembrie, la Copenhaga vor concerta cei de la Backstreet Boys, grupul american care a vândut 76 de milioane de albume, în cadrul unui eveniment organizat de Comisia Europeană. Comisia colaborează cu MTV pentru a face cunoscute acţiunile europene pentru mediu în rândul tinerilor şi pentru a-i sensibiliza pe aceştia.

În cadrul aceluiaşi concert, au mai fost "recrutate" celebrităţi cunoscute mai ales pentru performanţele în festivaluri muzicale decât în ceea ce priveşte ecologia, cum ar fi Moby, Metallica, Natalie Imbruglia sau The Offspring.

Fostul secretar general al ONU, Kofi Annan, a solicitat unui număr de circa 60 de vedete, între care Lily Allen, Marion Cotillard, Mélanie Laurent şi Milla Jovovich, să înregistreze o "petiţie muzicală" în favoarea mediului. O versiune a melodiei rezultate - "Beds are Burning" - a fost lansată toamna aceasta, în cadrul Fashion Week, la Paris.

Dintre starurile internaţionale cunoscute pentru activităţile lor eceologiste fac parte Leonardo di Caprio şi Robert Redford.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici