Model la 80 de ani: Povestea bunicii care defilează pe podium - FOTO

O femeie care a renunţat la cariera de model pentru a deveni profesoară s-a întors pe podium la 80 de ani, uimind prin modul în care arată.

2620 afișări
Imaginea articolului Model la 80 de ani: Povestea bunicii care defilează pe podium - FOTO

Model la 80 de ani: Povestea bunicii care defilează pe podium (Imagine: Daily Mail)

Marion Finlayson s-a întors pe podium la 80 de ani, cu ocazia lansării Festivalului "50 Plus" din Aberdeen.

Deşi ultima apariţie pe podium a fost acum peste 60 de ani, Marion arată de parcă n-ar fi renunţat niciodată la modă. Bunica "glamorous" a spus că s-a bucurat de experienţă mult mai mult decât în tinereţe, pentru că a devenit mult mai încrezătoare în ea de-a lungul timpului, scrie dailymail.co.uk.

"Mi-a plăcut la nebunie", a spus Marion. "Nu am mai făcut aşa ceva din anii '40, de când eram studentă. Din fericire, acum nu mai am emoţii, aşa că am urcat pur şi simplu pe podium şi m-am distrat din plin."

Marion Finlayson, care are doi nepoţi, Antonia, de 13 ani, şi Andrew, de 11 ani, a lucrat până acum ca profesoară la Albyn School, în Aberdeen, după care s-a orientat spre munca pentru copiii cu nevoi speciale. Ea s-a hotărât să revină la modelling după moartea soţului ei, Bruce, în 2010, fiind de părere că întoarcerea la pasiunea din tinereţe o va ajuta să treacă de momentul dureros.

"Întoarcerea pe podium m-a ajutat cu adevărat. Am avut ocazia să întâlnesc mulţi oameni tineri, ceea ce cred că e bine pentru mine", a mai spus ea.

Marion, care arată incredibil pentru vârsta ei, spune că se menţine activă mergând în mod regulat la cursuri de yoga şi pilates, dar şi cu ajutorul nepoţilor ei, care o fac să alerge toată ziua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici