Modelul Heidi Klum şi-a salvat fiul de la înec - FOTO

Modelul german Heidi Klum şi-a salvat fiul în vârstă de şapte ani de la înec, în timpul unei vacanţe în Hawaii, a anunţat marţi revista americană Us Weekly.

675 afișări
Imaginea articolului Modelul Heidi Klum şi-a salvat fiul de la înec - FOTO

Heidi Klum (Imagine: Hepta)

Heidi Klum, devenită celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", a declarat pentru publicaţia Us Weeklyfiul ei Henry şi două dintre bone au fost luaţi, duminică, de un val foarte mare, în Oahu (Hawaii).

Modelul a sărit imediat în apă, împreună cu partenerul ei de viaţă, care îi este şi gardă de corp, pentru a-i salva.

"Bineînţeles, ca mamă a lui, m-am temut foarte tare pentru fiul meu şi pentru celelalte persoane din apă", a declarat Heidi Klum.

"Henry este un înotător bun şi a putut să revină pe plajă. Am reuşit să salvăm pe toată lumea", a adăugat modelul german.

Klum are patru copii, Leni, de opt ani, Henry, de şapte ani, Johan, de şase ani, şi Lou, de trei ani, cu cântăreţul Seal, de care s-a despărţit recent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici