Moment amuzant: Cum reacţionează un băiat când află că va avea a treia soră mai mică decât el - VIDEO

Părinţii au ales să îi anunţe pe cei trei copii ce sex va avea următorul membru al familiei lor printr-un mod inedit: culoarea conţinutului tortului. Clipul cu reacţia băiatului de 6 ani care află că va mai avea o soră a devenit viral pe YouTube.

1585 afișări
Imaginea articolului Moment amuzant: Cum reacţionează un băiat când află că va avea a treia soră mai mică decât el - VIDEO

Moment amuzant: Cum reacţionează un băiat când află că va avea a treia soră mai mică decât el

Gunner, în vârstă de 6 ani, spera că va avea un frăţior, nu o altă soră mai mică, informează dailymail.co.uk.

Băiatul era aproape convins că de data asta va avea un frate, iar dezamăgirea a fost cu atât mai mare în momentul în care a aflat că nici acum dorinţa nu i-a fost îndeplinită.

"E o fată!", a exclamat el înainte de a izbucni în lacrimi. "E o altă fată! Urăsc fetele! De fiecare dată e fată, fată, fată, fată", a urlat el printre lacrimi.

Tatăl său a încercat să îl încurajeze: "Ştiu, asta a fost şi reacţia mea".

Clipul a adunat aproape 650.000 de vizualizări, 3.471 de persoane dând "Like" pe YouTube şi 384 "Dislike".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici