Moment special pe scena premiilor Grammy, pregătit de Aerosmith şi Run-DMC

Trupa Aerosmith va urca pe scena premiilor Grammy într-un moment special susţinut alături de rapperii de la Run-DMC, arată Smart N' Roll, păsrtând un loc special în playlistul zilei pentru piesele trupei.

97 afișări
Imaginea articolului Moment special pe scena premiilor Grammy, pregătit de Aerosmith şi Run-DMC

Sursa: Profimedia Images

Cele două trupe vor interpreta împreună cunoscuta piesă “Walk This Way”, hit-ul lor din 1986.

Platforma Variety arată că Run-DMC nu vor fi pe scenă pentru întregul moment Aerosmith, urmând să îi însoţească pe rockeri numai într-un fragment din recitalul dedicat întregii cariere a trupei.

Piesa “Walk This Way” a fost lansată iniţial în 1975 pe albumul Aerosmith ”Toys in the Attic”. După un deceniu, piesa a fost reluată de producătorul Rick Rubin care i-a adus în studio împreună pe rockeri şi pe rapperi.

Cele două trupe au colaborat de mai multe ori pentru interpretări live ale piesei “Walk This Way”, dar prestaţia de la premiile Grammy va fi specială, cei de la Aerosmith fiind omagiaţi în calitate de MusiCares 2020 Personalitatea anului, pentru activitatea lor muzicală dar şi pentru implicarea în acţiuni de caritate.

Ceremonia premiilor Grammy va avea loc la Staples Center în Los Angeles, pe 26 ianuarie. Printre cei care au confirmat că vor urca pe scenă se numără Billie Eilish, rapperul Lizzo, starul country Blake Shelton şi solista pop Ariana Grande.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire, SUA. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy-metal, glam, blues şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing". Trupa Aerosmith a concertat la Bucureşti în 2010.

Piesele Aerosmith se aud în playlistul Smart N' Roll. Playlistul Smart N' Roll poate fi auzit aici: https://www.smartradio.ro/radio/nroll/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici