Momente STÂNJENITOARE ale vedetelor în 2012 - GALERIE FOTO

Pentru vedete, covorul roşu înseamnă momentul în care trebuie să fie strălucitoare, sexy, atente la detalii, pentru a putea fi admirate de presă şi de fani. Uneori, însă, covorul roşu poate fi martorul unor ipostaze stânjenitoare, provocate intenţionat sau nu.

995 afișări
Imaginea articolului Momente STÂNJENITOARE ale vedetelor în 2012 - GALERIE FOTO

Sofia Vergara (Imagine: Hepta)

Astfel, unele dintre cele mai frumoase şi sexy vedete internaţionale, precum Sofia Vergara, Kristen Stewart sau Diane Kruger, au fost surprinse în 2012 în ipostaze stânjenitoare sau amuzante cu ocazia unor evenimente sau în viaţa de zi cu zi.

Cunoscuta actriţă Diane Kruger a fost surprinsă, în noiembrie, într-o ipostază mai puţin obişnuită cu ocazia deschiderii la Paris a unui magazin al mărcii Jaeger-LeCoultre.

Tot în noiembrie, vedeta din seria Twillight Saga, Kristen Stewart, şi-a şocat fanii cu vestimentaţia aleasă pentru premiera ultimului film la Nokia Theatre din Los Angeles.

Cântăreaţa Lady Gaga, la plecarea din hotelul Park Hyatt Paris Vendome din Paris, în septembrie.

Fostul model suedez Victoria Silvstedt, surprinsă în vacanţa petrecută în Saint-Tropez, în luna iulie.

Justin Bieber, pe scenă în emisiunea "Today Show", în New York, în iunie.

Eva Longoria, prezentă la gala Global Gif, la un hotel din Paris, în luna mai.

Trupa LMFAO în concert live pe Canal +, în timpul festivalului de la Cannes, în mai.

Actriţele Maya Rudolph şi Christina Applegate, cu ocazia unui eveniment organizat în Beverly Hills, în mai.

Jean-Paul Gaultier, la prezentarea noii sticle Coca Cola light, al cărei design a fost creat chiar de el.

Cântăreaţa Nicki Minaj, în vizită la Good Morning America, pentru a promova imaginea unei companii de cosmetice, în februarie.

Actriţa Sofia Vergara pozează cu un premiu primit pentru prestaţia ei în Modern Family, în ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici