Momentul TERIFIANT în care un copil CADE dintr-o maşină aflată în mers. Cine a salvat bebeluşul de pe carosabil | VIDEO

Un episod şocant a fost surprins de camera de luat vederi pe care un şofer o avea montată pe maşină. După un viraj, portiera unui autovehicul se deschide, iar pe carosabil cade şi se rostogoleşte un copil.

2003 afișări
Imaginea articolului Momentul TERIFIANT în care un copil CADE dintr-o maşină aflată în mers. Cine a salvat bebeluşul de pe carosabil | VIDEO

Momentul TERIFIANT în care un copil CADE dintr-o maşină aflată în mers. Cine a salvat bebeluşul de pe carosabil | VIDEO

Incidentul a avut loc în Statele Unite, în orăşelul Mankato, situal în apropiere de Minnesota, iar copilul căzut din maşina aflată în mers este o fetiţă de doi ani. Din fericire aceasta n-a păţit nimic, fiind la momentul impactului într-un scaun special pentru bebeluşi.

După cum reiese din imaginile filmate, şoferul automobilului din care a căzut copilul pare să nu sesizeze ce se întâmplă, continându-şi drumul.

Ulterior, bunul samaritean, care a filmat întreaga scenă şi care oprit imediat, salvând fetiţa, a precizat că mama s-a întors după micuţă, iar copilul este teafăr.

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, iar femeia va fi pusă sub acuzare pentru neglijenţă faţă de un minor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici