Monica Bellucci a fost jefuită în timp ce se afla la Cannes

Apartamentul pe care Monica Bellucci îl deţine la Paris a fost spart, duminică seară, în timp ce actriţa participa la ceremonia de închidere a Festivalului de Film de la Cannes, mai multe bijuterii şi obiecte scumpe, în valoare de circa 80.000 de euro, fiind furate din locuinţă, informează Reuters.

50 afișări
Imaginea articolului Monica Bellucci a fost jefuită în timp ce se afla la Cannes

Monica Bellucci a fost jefuită în timp ce se afla la Cannes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Monica Bellucci, care este căsătorită cu actorul francez Vincent Cassel, nu a depus deocamdată o plângere oficială, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei franceze.

De asemenea, nu a fost făcută nici o evaluare finală a bunurilor furate, printre care se numără un laptop, dar şi paşaportul italian al actriţei.

Potrivit autorităţilor, mai mulţi hoţi - nu se cunoaşte exact numărul acestora - au intrat de pe o terasă în apartamentul situat la etajul al patrulea al unei clădiri din Paris.

Recent, Monica Bellucci a fost prezentă la Festivalul de Film de la Cannes, pentru a promova filmul "Ne te retourne pas", regizat de Marina de Van, în care joacă alături de actriţa franceză Sophie Marceau. Filmul a fost prezentat în afara competiţiei, în selecţia oficială a festivalului (13 - 24 mai).

Monica Bellucci, în vârstă de 44 de ani, s-a născut în Città di Castello, Perugia, Italia. Este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actriţă în 1990, pe posturile de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola.

Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în "Malena" (2000), " Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel.

Vorbeşte fluent italiana, engleza, franceza şi spaniola şi nu locuieşte permanent cu soţul său, pentru a evita rutina. Ea locuieşte la Londra şi Roma, în timp ce el locuieşte la Paris. Cei doi au o fiică, Deva, născută în 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici