Monica Bellucci, imaginea unei colecţii de rujuri Dolce&Gabbana - FOTO

Monica Bellucci este imaginea unei noi colecţii de rujuri Dolce&Gabbana, creată de casa italiană în onoarea actriţei.

473 afișări
Imaginea articolului Monica Bellucci, imaginea unei colecţii de rujuri Dolce&Gabbana - FOTO

Monica Bellucci, imaginea unei colecţii de rujuri Dolce&Gabbana (Imagine: www.dolcegabbana.com)

Bellucci se alătură astfel actriţelor Scarlett Johansson şi Felicity Jones, care promovează de asemenea cosmeticele Dolce&Gabbana, relatează dailymail.co.uk.

Actriţa în vârstă de 47 de ani este prietenă de mai mult timp cu duoul de designeri compatrioţi Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, care, în semn de loialitate şi apreciere pentru această frumuseţe a marelui ecran au lansat o colecţie de rujuri care îi poartă numele.

Produsele, care celebrează "magnetismul extraordinar" al vedetei, vor fi disponibile în ediţie limitată.

"Cu celebrele sale buze pline, ten impecabil şi privire îndrăzneaţă şi expresivă, (Monica Bellucci n.r.) exprimă ironia, misterul şi şarmul care alcătuiesc însăşi esenţa femeii Dolce&Gabbana", se arată într-un comunicat al casei de modă.

Celebră pentru senzualitatea şi rotunjimile sale voluptoase, Bellucci a mai pozat pentru Dolce&Gabbana şi la lansarea colecţiei de prêt-à-porter pentru primăvara anului 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici