Monica Columbeanu a mers la Izvorani pentru a-şi lua copilul. Irinel nu a lăsat-o să intre. Ascultă conversaţia celor doi

Monica Columbeanu a mers din nou, marţi, la casa din comuna ilfoveană Izvorani, pentru a o lua pe Irina, însă nu a putut vorbi cu Irinel Columbeanu decât prin telefon, el refuzând să-i permită să-şi vadă fetiţa.

154 afișări
Imaginea articolului Monica Columbeanu a mers la Izvorani pentru a-şi lua copilul. Irinel nu a lăsat-o să intre. Ascultă conversaţia celor doi

Monica Columbeanu a mers din nou la Izvorani pentru a-şi lua copilul, soţul ei nu i-a permis accesul (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Alături de avocaţii ei, Monica Columbeanu a mers la Izvorani, însă angajaţii lui Irinel Columbeanu nu i-au permis să intre pe proprietatea acestuia, astfel că ea şi-a sunat soţul şi a purtat cu acesta o convorbire pe speaker, în faţa reprezentanţilor mass-media care se aflau la poarta casei.

Conversaţia celor doi a putut fi auzită de toţi cei prezenţi, după ce Monica Columbeanu şi-a pus soţul "pe speaker". Aceasta i-a cerut soţului ei să le transmită angajaţilor să deschidă poarta pentru a putea intra, singură, să-şi vadă fetiţa.

Video Stirile ProTV

"Sunt foarte îngrijorată, ştiu că este bolnavă şi vreau neapărat să o văd", i-a spus Monica soţului ei.

În replică, acesta i-a reproşat "circul" pe care-l face atunci când vine la proprietatea de la Izvorani cu avocaţi, când cheamă presa şi când anunţă că va veni cu "mascaţii".

"Da' de ce eşti tu aşa de îngrijorată? Irina este bine, e foarte bine îngrijită", i-a spus Irinel Columbeanu soţiei sale, refuzând să dispună primirea ei în casă întrucât el nu este acolo.

Monica Columbeanu a insistat, spunând că îi este dor de fiica ei.

"Nu, Irina... ă, pardon, Monica. Nu sunt acasă, nu poţi intra", i-a spus Columbeanu soţiei sale, după care i-a închis telefonul, invocând faptul că nu poate vorbi la mobil în timp ce se află la volan.

Monica Columbeanu a urcat în maşină alături de avocaţii ei fără a face vreo declaraţie reprezentanţilor presei aflaţi la Izvorani.

Unul dintre avocaţii acesteia a răspuns întrebărilor şi a spus că Monica Columbeanu va apela la un executor judecătoresc.

"Vom încerca să venim cu un executor", a răspuns aceasta. Întrebată dacă va folosi şi toate celelalte instrumente permise de lege pentru a pune în executare decizia instanţei, care i-a oferit custodia copilului până la pronunţarea divorţului, reprezentanta Monicăi Columbeanu a răspuns: "Dacă doar aşa se poate...".

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, Claudia Burada, a declarat, pentru MEDIAFAX, că, până în prezent, instanţa nu a făcut vreo solicitare ca poliţiştii să însoţească un executor judecătoresc care să pună în aplicare decizia judecătorilor.

Tribunalul Bucureşti a decis, în 4 aprilie, ca Irina să fie încredinţată temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admiţând astfel recursul acesteia faţă de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţia definitivă privind divorţul. Irinel Columbeanu va trebui să îi plătească Monicăi, lunar, suma de 2.000 de lei, pentru îngrijirea fetiţei.

Procesul de divorţ al soţilor Columbeanu se judecă de o instanţă a Judecătoriei Buftea, următorul termen fiind stabilit pentru 2 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici