Monica Columbeanu îşi prezintă maşinile la "Pro Motor"

Monica Columbeanu vine, sâmbătă, de la ora 12.00, la emisiunea "Pro Motor", difuzată de Pro TV, pentru a-şi prezenta cele două maşini, un Bentley şi un Rolls-Royce, informează postul de televiziune.

1284 afișări
Imaginea articolului Monica Columbeanu îşi prezintă maşinile la "Pro Motor"

Monica Columbeanu îşi prezintă maşinile la "Pro Motor"

Monica Columbeanu le va povesti telespectatorilor Pro TV şi Roxanei Ciuhulescu despre o parte dintre motivele pentru care o invidiază multă lume. Pe lângă faptul că este celebră, frumoasă şi soţia unuia dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România, Monica Columbeanu deţine în garaj două bijuterii pe patru roţi: un Bentley şi un Rolls-Royce.

Monica îi va povesti Roxanei Ciuhulescu şi cum este să fie condusă de un şofer-model, dar şi cum se simte atunci când toţi bărbaţii întorc capul după ea.

Monica are toate motivele să fie o specialistă în domeniul auto, deoarece ea conduce cea mai puternică decapotabilă din lume, care costă în jur de 250.000 de euro. Maşina ei, Bentley GTC, are motor W12, biturbo de 6.750 cmc, 650 CP, viteza max. 335 km/h (capotată), bate 100 km/h în doar 4 secunde, dar are şi consum de 15-21 l/100 km.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici