Monica Dascălu s-a căsătorit

Monica Dascălu, prezentatoarea "Ştirilor de la ora 17.00" de la Pro TV şi a emisiunii "Weekend cu Monica Dascălu" de la Pro TV Internaţional, s-a căsătorit, la sfârşitul săptămânii trecute, cu avocatul Mihai Băjenaru, informează postul de televiziune.

392 afișări
Imaginea articolului Monica Dascălu s-a căsătorit

Monica Dascălu s-a căsătorit (Imagine: Stirileprotv.ro)

După căsătoria civilă, care a avut loc vineri, 5 februarie, la Primăria Sectorului 3, sâmbătă, cei doi au ales să se cunune religios la Biserica Sfântul Spiridon. Ambele ceremonii au fost foarte discrete şi au avut loc cu un grup restrâns de invitaţi.

"Sunt emoţionată şi fericită pentru că în acest weekend a avut loc unul dintre cele mai frumoase evenimente din viaţa mea. M-am căsătorit cu iubitul meu, Mihai. Am ales ca jurămintele în faţa lui Dumnezeu să le facem la Biserica Sfântul Spiridon şi să-i avem alături de noi doar pe cei dragi: familia şi prietenii noştri. Mi-aş fi dorit din tot sufletul ca mama mea să se bucure şi ea de acest eveniment, dar am simţit că, de acolo de sus, a fost alături de noi", declară Monica Dascălu.

Această săptămână va fi una foarte plină pentru ea, deoarece, pe lângă "Ştirile de la ora 17.00", Monica începe filmările pentru un nou sezon al emisiunii "Weekend cu Monica Dascălu", difuzată la Pro TV Internaţional din 20 februarie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la orele 18.30.

După ce va încheia filmările pentru următoarea perioadă, vedeta va pleca, spre sfârşitul săptămânii, împreună cu soţul ei, în afara ţării, unde cei doi vor mai avea "o ceremonie simbolică şi petrecerea de nuntă, în două ţări diferite", mai precizează Monica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici