Monica Gabor are o relaţie cu un om de afaceri chinez - VIDEO

Monica Gabor, care a revenit la numele de fată după ce a divorţat recent de Irinel Columbeanu, are o relaţie cu un om de afaceri chinez.

1651 afișări
Imaginea articolului Monica Gabor are o relaţie cu un om de afaceri chinez - VIDEO

Monica Gabor are o relaţie cu un om de afaceri chinez

Conform stirileprotv.ro, fosta doamnă Columbeanu a fost surprinsă la Los Angeles, în Statele Unite ale Americii, alături de un om de afaceri chinez.

Judecătoria Buftea a decis, pe 28 iunie, ca Irina să rămână cu tatăl ei, Irinel Columbeanu. În urma deciziei Monica va trebui să plătească pensie alimentară de 1.000 de lei pe lună pentru creşterea Irinei. Totodată, Monica va avea voie să o ia pe fetiţă în a doua şi a patra săptămână din lună şi în perioada de vacanţă (20 iunie - 20 august), atât în România, cât şi în străinătate.

Sentinţa privind încredinţarea fetiţei poate fi atacată cu apel.

În urmă cu o zi, Judecătoria Buftea a luat în discuţie dosarul de divorţ dintre Monica şi Irinel Columbeanu.

Astfel, instanţa a luat act de poziţia exprimată de ambele părţi privind despărţirea de comun acord, sentinţa fiind irevocabilă. Astfel, Monica a revenit la numele Gabor, avut înaintea căsătoriei.

În ceea ce priveeşte partajul bunurilor, instanţa a dispus disjungerea şi judecarea într-un nou dosar pe rolul Judecătoriei Buftea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici