Monica Irimia, membră a grupului Cheeky Girls, s-a logodit

Cântăreaţa Monica Irimia, membră a grupului Cheeky Girls, s-a logodit cu iubitul ei, omul de afaceri britanic Shaun Taylor.

348 afișări
Imaginea articolului Monica Irimia, membră a grupului Cheeky Girls, s-a logodit

Monica Irimia, membră a grupului Cheeky Girls, s-a logodit (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Artista română urmează să se căsătorească cu Shaun Taylor, după ce acesta a cerut-o în căsătorie, în timpul unei vacanţe romantice pe care au petrecut-o împreună de curând, la Paris, informează contactmusic.com.

Magrit, mama gemenelor Monica şi Gabriela Irimia, a declarat: "El este un bărbat foarte special. Asistă la toate concertele ei şi i-a făcut multe cadouri - inclusiv o maşină. Inelul de logodnă este decorat cu un diamant uriaş".

Monica Irimia, care a devenit cunoscută alături de sora ei Gabriela graţie pieselor pop-dance lansate de grupul lor Cheeky Girls, intenţionează să se mute cu logodnicul ei. Cuplul a început deja căutările pentru o reşedinţă care să li se potrivească şi în care să îşi întemeieze o familie.

Sora ei, Gabriela Irimia, a fost logodită cu fostul parlamentar britanic Lembit Opik, de care s-a despărţit în 2008. În prezent, cântăreaţa are o relaţie cu omul de afaceri britanic Nick Zapolski.

După ce au participat la emisiunea "Popstars: The Rivals", gemenele din trupa Cheeky Girls au devenit celebre, patru dintre piesele lor ajungând în Top 10 din Marea Britanie în perioada 2002 - 2004.

Piesa lor de debut, intitulată "Cheeky Song (Touch My Bum)", s-a vândut în peste 1,2 milioane de copii pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici