Monica Tatoiu a făcut mărturisiri despre iubirea vieţii sale - VIDEO

Monica Tatoiu a făcut mărturisiri despre iubirea vieţii sale, sâmbătă, la emisiunea "Happy Hour Special".

699 afișări
Imaginea articolului Monica Tatoiu a făcut mărturisiri despre iubirea vieţii sale - VIDEO

Monica Tatoiu a făcut mărturisiri despre iubirea vieţii sale, sâmbătă, la "Happy Hour Special" (Imagine: ProTv)

Monica Tatoiu a spus că iubirea vieţii ei este un matematician, care nu are nici o legătură cu România.

Întrebată ce poate spune despre acesta, Carmen Harra a dezvăluit că îl vede "prin Europa" şi ca pe "un om care face drumuri". "Are doi copii, este un bărbat frumos, îl văd mai mare decât dumneavoastră", i-a spus Harra Monicăi Tatoiu, iar acesta a confirmat că este "mult mai mare".

Tatoiu a făcut şi dezvăluiri legate de relaţia cu tatăl său. "Tatăl meu avea obiceiul, în prezenţa mea, să se poarte foarte dur cu mine ... la mine 9 era notă proastă", şi-a amintit Tatoiu. "Tata spunea: «o să rămâi o proastă, niciun bărbat n-o să stea cu tine, pentru că eşti prea independentă»”, a mai povestit invitata lui Măruţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici