Montuga vine la videochat-ul apropo.ro

Trupa Montuga vine, joi, de la ora 17.00, în clubul Embassy, la videochat-ul apropo.ro.

21 afișări
Imaginea articolului Montuga vine la videochat-ul apropo.ro

Montuga vine la videochat-ul apropo.ro (Imagine: apropo.ro)

Montuga s-a lansat recent pe piaţă şi este compusă din Mika Moupondo şi Mihai Ristea.

După ce au lansat în premieră pe site-ul www.apropo.ro videoclipul „Why, why, why”, băieţii de la Montuga vin la o întâlnirea cu fanii unde vor vorbi despre cel mai recent videoclip, despre povestea clipului care are ca protagonişti doua capete de aţă şi despre pasiunea lui Mihai pentru Michael Jackson.

Premieră pentru o sesiune de videochat, trupa va experimenta un stil muzical diferit celui cu care şi-a obişnuit fanii. Băieţii de la Montuga vor cânta piese de pe cel mai recent album într-o variantă inedită, spre acapella, cât şi coveruri după piese soul şi R& B

Utilizatorii prezenţi la videochat care demonstrează că sunt fani adevaraţi şi răspund la întrebarea „Cine sunt cele doua personaje principale ale videoclipului Why why why?” pot câstiga o bluza congoleza oferită de Mika şi dovezile clare care demonstrează că Mihai este fan Michael Jackson:mănuşi fara degete, banderola de mana şi bretele stil Michael.

Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici