Morcheeba şi ATB, la Festivalul Peninsula de la Târgu Mureş (Video)

Morcheeba şi cunoscutul DJ german ATB vor concerta în această vară, la Festivalul Peninsula de la Târgu Mureş, a şasea ediţie a evenimentului fiind programată să se desfăşoare în perioada 23-26 iulie.

83 afișări
Imaginea articolului Morcheeba şi ATB, la Festivalul Peninsula de la Târgu Mureş (Video)

Morcheeba şi ATB, la Festivalul Peninsula de la Târgu Mureş

Morcheeba a debutat ca una dintre cele mai importante formaţii ale scenei engleze de triphop din anii '90, însă, în prezent, combină mai multe stiluri muzicale, precum soul, R'n'B, hiphop şi reggae.

Clasat între primii zece DJ-i din lume, ATB se va afla pentru a doua oară pe scena din complexul Week-End a Festivalului Peninsula, el fiind prezent la eveniment şi în 2006.

Potrivit prezentării de pe site-ul oficial Peninsula, André Tanneberger, alias ATB, face parte din "acea categorie rară de DJ-producător care a reuşit să aibă succes şi pe scena pop". Primul său single, "9 PM (Till I Come)" s-a aflat pe primul loc în topurile britanice, iar cele patru albume ale sale au ajuns în top 10 pe lista celor mai bine vândute discuri din Germania.

Alături de Morcheeba şi ATB, la ediţia din acest an au mai fost anunţate formaţii precum Avantasia şi Epica.

Avantasia este una dintre cele mai interesante proiecte metal din ultimii ani, care a adunat "crema" artiştilor de gen contemporani, pentru a realiza producţii precum "The Metal Opera Pt.1. Pt.2", "Lost In Space", ultimul proiect, din ianuarie 2008, purtând titlul "Scarecrow".

Epica este o trupă de metal gotic/simfonic înfiinţată în anul 2002, care s-a bucurat de un real succes în America de Nord. În septembrie 2007, a scos actualul album, "grandios şi răsunător", cu titlul "The Divine Conspiracy".

Preţurile abonamentelor de la Festivalul Peninsula din acest an sunt de 129 lei, dacă sunt achiziţionate până în 19 iulie, şi 170 lei, după această dată. Biletele zilnice vor costa 39 de lei până în 19 iulie şi 45 de lei după această dată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici