Morgan Freeman a adormit în timpul unui interviu - VIDEO

Actorul american Morgan Freeman, în vârstă de 75 de ani, a adormit în timpul unui interviu pe care el şi actorul Michael Caine îl dădeau pentru promovarea noului film în care apar cei doi, "Now You See Me".

3427 afișări
Imaginea articolului Morgan Freeman a adormit în timpul unui interviu - VIDEO

Michael Caine, Morgan Freeman

În timp ce colegul de platou Michael Caine, în vârstă de 80 de ani, răspundea întrebărilor puse de reporteri, Freeman a fost văzut aţipind de câteva ori în timpul interviului live, miercuri, cu prezentatorii unei emisiuni a postului US TV.

Freeman, cărora cei doi jurnalişti nu i-au adresat întrebări, şi-a revenit la jumătatea transmisiunii, dar a întâmpinat în continuare probleme în încercarea de a ţine ochii deschişi.

În "Now You See Me", Freeman interpretează împreună cu Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Dave Franco şi Woody Harrelson, un grup de iluzionişti cunoscuţi sub numele de "Cei patru călăreţi". Aceştia îşi folosesc tehnicile de magie drept acoperire pentru a fura de la cei bogaţi şi a-i ajuta pe cei care au pierdut totul din cauza crizei economice, scrie Daily Mail.

În lungmetrajul regizat de Louis Leterrier apar şi actorii Mark Ruffalo şi Melanie Laurent, cunoscută mai ales pentru rolul din filmul "Inglorious Basterds" al lui Quentin Tarantino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici