Moştenitorul tronului Luxemburgului se va căsători pe 20 octombrie

Guillaume, marele duce moştenitor al tronului Luxemburgului, se va căsători cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy, pe 20 octombrie, a anunţat, joi, curtea ducală.

222 afișări
Imaginea articolului Moştenitorul tronului Luxemburgului se va căsători pe 20 octombrie

Moştenitorul tronului Luxemburgului se va căsători pe 20 octombrie

Ceremonia, care va reprezenta o ocazie importantă de reunire a nobilimii europene, va avea loc la şase luni de la logodna fiului cel mare al suveranului Henric de Luxemburg, Guillaume, în vârstă de 31 de ani, cu Stéphanie de Lannoy, în vârstă de 28 de ani, care a avut loc într-un cadru intim, pe 27 aprilie.

Guillaume a devenit mare duce moştenitor în anul 2000, după ce tatăl său, Henric de Luxemburg, a urcat pe tron. După ce a studiat în Elveţia, Guillaume a frecventat cursurile Academiei militare Sandhurst din Marea Britanie, iar apoi ştiinţele politice în Marea Britanie şi în Franţa.

El va deveni cel de-al şaptelea membru al dinastiei Nassau-Weilbourg care va urca pe tronul marelui ducat al Luxemburgului.

Fiică a contelui Philippe de Lannoy şi a lui Alix della Faille de Leverghem, Stéphanie de Lannoy provine dintr-una dintre cele mai vechi familii nobiliare din Belgia.

Ea a studiat limbile germanice, a lucrat la ambasada belgiană din Berlin şi a locuit timp de un an în Rusia pe când avea 18 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici