Motivul incredibil al morţii rapperului Prodigy

Rapperul Prodigy, din grupul Mobb Deep, a murit la 20 iunie înecându-se cu un ou, potrivit raportului întocmit de medicul legist, informează site-ul cotidianului The Independent.

9969 afișări
Imaginea articolului Motivul incredibil al morţii rapperului Prodigy

Rapperul Prodigy a murit înecat cu un ou

Anunţul a fost făcut de medicul legist ce a efectuat o investigaţie pentru a determina cauza decesului rapperului Prodigy. Acesta s-a stins din viaţă la 20 iunie, la doar 42 de ani, însă până acum nu a fost stabilită cauza morţii.

”Decesul a fost determinat de faptul că Prodigy s-a înecat în mod accidental”, a precizat medicul legist.

Potrivit TMZ, rapperul a murit la spital înecându-se cu un ou.

Prodigy, pe numele său real Albert Johnson, a fost mai întâi spitalizat pentru a beneficia de tratament pentru siclemie, o boală pe care o avea de la naştere, la câteva zile după ce a cântat împreună cu partenerul său din Mobb Deep, Havoc, în Las Vegas, în cadrul turneului „Art of Rap”, alături de Ghostface Killah, Onyx, KRS-One şi Ice-T.

Mobb Deep, format din Prodigy şi Havoc, a fost înfiinţat în cartierul Queens din New York, în anii 1990. Această formaţie a devenit în timp unul dintre numele cele mai importante ale muzicii rap de pe Coasta de Est a Statelor Unite.

Cel mai cunoscut album al formaţiei Mobb Deep este "The Infamous", lansat in 1995. Ultimul album, "The Infamous Mobb Deep", a fost lansat în 2014, iar formaţia participa luna trecută la turneul "The Art of Rap", împreună cu DMX, Ghostface Killagh şi alte nume importante ale muzicii rapp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici