Mr. Big din "Totul despre sex" s-a logodit

Actorul Chris Noth, care interpretează personajul Mr. Big din serialul şi filmul "Totul despre sex", s-a logodit cu iubita lui, actriţa canadiană Tara Lynn Wilson, cu care are o relaţie din 2004, potrivit femalefirst.co.uk.

68 afișări
Imaginea articolului Mr. Big din "Totul despre sex" s-a logodit

Mr. Big din "Totul despre sex" s-a logodit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi şi-au anunţat logodna la o prezentare de modă, la sfârşitul săptămânii trecute, unde Tara a apărut purtând un inel de logodnă cu un diamant mare.

"S-a întâmplat de curând. Este pentru prima dată când ei apar în public şi ea poartă diamantul acela enorm", a declarat o sursă.

Alte detalii privind viitoarea nuntă nu au fost deocamdată dezvăluite.

Chris Noth, în vârstă de 54 de ani, şi Tara au o relaţie din 2004 şi au împreună un fiu, Orion Christopher Noth, născut pe 18 ianuarie 2008.

Actriţa a apărut în serialele "Frame of Mind" şi "Lege şi ordine: Intenţii criminale".

Noth filmează în prezent pentru continuarea lungmetrajului "Totul despre sex", la New York. Cel de-al doilea film bazat pe serialul omonim îi prezintă pe Big şi Carie (Sarah Jessica Parker) având dificultăţi financiare din cauza crizei economice mondiale şi fiind nevoiţi să se mute cu Charlotte (Kristin Davis) şi soţul ei, Harry.

Al doilea lungmetraj inspirat din serialul "Sex and the City/ Totul despre sex" va fi lansat pe 28 mai 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici