Mucegaiul, o posibilă cauză a morţii cuplului Brittany Murphy - Simon Monjack

Un factor care ar fi putut juca un rol important în decesul actriţei Brittany Murphy şi al soţului ei, Simon Monjack, este mucegaiul, descoperit în locuinţa cuplului din Los Angeles, această ciupercă parazită având capacitatea de a ataca sistemul respirator.

2905 afișări
Imaginea articolului Mucegaiul, o posibilă cauză a morţii cuplului Brittany Murphy - Simon Monjack

Mucegaiul, o posibilă cauză a morţii cuplului Brittany Murphy - Simon Monjack (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană Brittany Murphy şi soţul ei, Simon Monjack, au murit la un interval de cinci luni unul de celălalt, iar ambele decese au fost puse iniţial pe seama pneumoniei.

Cele două decese sunt investigate în prezent de Departamentul pentru Sănătate Publică din Los Angeles, iar mucegaiul este considerat un factor relevant pentru sănătatea sistemelor respiratorii ale celor doi artişti, afirmă site-ul TMZ.com.

Prezenţa mucegaiului în reşedinţa din West Hollywood Hills a cuplului a fost remarcată de ofiţerii de poliţie încă din decembrie 2009, când anchetau circumstanţele morţii actriţei Brittany Murphy, însă în acel moment, acesta nu a fost considerat "un factor determinant".

Sharon Murphy, mama actriţei Brittany Murphy, le-a permis anchetatorilor americani să cerceteze din nou reşedinţa victimelor. Mama lui Simon Monjack a decis la rândul ei să părăsească Europa şi să se mute din nou în Statele Unite ale Americii, pentru a fi pusă la curent în timp util cu mersul anchetei.

Recent, Roger Neal, agentul de presă al lui Simon Monjack, a confirmat faptul că scenaristul de origine britanică avea nevoie de o intervenţie de tip by-pass, care a fost însă amânată, deoarece acesta era mult prea ocupat pe plan profesional.

Actriţa americană Brittany Murphy, cunoscută pentru rolurile din "Clueless" şi "8 Mile", a murit la vârsta de 32 de ani, în urma unui stop cardiac, pe 20 decembrie 2009, fiind descoperită în sala de baie a reşedinţei sale din Hollywood Hills.

Potrivit medicilor legişti, în sângele acesteia a fost descoperită o combinaţie de medicamente eliberabile pe reţetă şi medicamente achiziţionate fără prescripţie medicală. Medicii nu au detectat droguri în fluxul sangvin al actriţei.

Soţul ei, scenaristul Simon Monjack, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, la cinci luni de la decesul actriţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici