Muse vrea să renunţe la lansarea de albume

Trupa britanică Muse a anunţat că intenţionează să renunţe la lansarea de noi albume în favoarea scoaterii pe piaţă de single-uri, pe măsură ce acestea vor fi înregistrate, informează femalefirst.co.uk.

11 afișări
Imaginea articolului Muse vrea să renunţe la lansarea de albume

Muse vrea să renunţe la lansarea de albume

Potrivit sursei citate, rockerii britanici de la Muse au anunţat că albumul "Black Holes&Revelations", lansat în 2006, ar putea fi ultimul, întrucât se gândesc să abordeze o promovare individuală a fiecărei piese.

"Nu cred că vom mai aborda pe viitor formatul de album. Îmi place ideea de a lansa o serie de piese, în fiecare lună sau la un interval de două luni. E ca şi cum am acorda o importanţă mai mare melodiei respective şi apoi, o dată la câţiva ani, să scoatem o colecţie a celor mai bune piese dintr-o anumită perioadă, acesta fiind «albumul». În principiu, să lansăm câteva melodii şi să vedem cum le apreciază publicul", a spus solistul trupei, Matt Bellamy.

Muse este una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa. Printre premiile câştigate se numără Best New Artist pe 2000, în Marea Britanie, Innovation Award, Best Album, Best British Band şi, pentru al patrulea an consecutiv, Best Live Act. În plus, activitatea britanicilor a fost recompensată cu mai multe discuri de platină şi de aur.

Povestea celor de la Muse a început în 1999, la Londra, cu Matthew Bellamy la voce, chitară şi clape, Chris Wolstenholme la bas, clape şi voce şi Dominic Howard la tobe şi percuţii. Muzica lor îmbină rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul şi chiar cu muzica clasică şi electronică. Hituri ca "Time is running out" şi "Starlight" dovedesc că amestecul de stiluri este unul reuşit.

Trioul britanic a adunat, în iunie 2007, pe stadionul Wembley, un public de peste 60.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici