Muzicianul Liam Gallagher s-a logodit cu iubita sa, Debbie Gwyther

Muzicianul Liam Gallagher, fostul solist al grupului rock Oasis, s-a logodit cu impresarul Debbie Gwyther, în timpul unei vacanţe petrecute pe Coasta Amalfitană din Italia, anunţă Smart Radio, păstrând un loc pentru muzica trupei britanice în playlist-ul zilei.

106 afișări
Imaginea articolului Muzicianul Liam Gallagher s-a logodit cu iubita sa, Debbie Gwyther

Muzicianul Liam Gallagher s-a logodit cu iubita sa, Debbie Gwyther

După o relaţie de şase ani, celebrul muzician a cerut-o în căsătorie pe Debbie Gwyther, în vârstă de 36 de ani. Alături de cuplu, în momentul cererii în căsătorie, s-a aflat şi mama artistului, Peggy Gallagher, relatează The Sun.

Liam Gallagher a mai fost căsătorit de două ori, primul mariaj fiind cu actriţa Patsy Kensit, înre anii 1997 - 2000, iar cel de-al doilea, cu prezentatoarea de televiziune Nicole Appleton. Artistul are patru copii.

Legenda trupei Oasis Liam Gallagher urma să cânte pentru prima dată în România, la sfârşitul săptămânii trecute, la Fall in Love Festival de la Mogoşoaia, dar şi-a anulat în ultimul moment concertul, din "motive de securitate legate de scenă", după cum a motivat pe contul său de pe Twitter.

Idol al multor generaţii, Liam s-a făcut remarcat pe scena muzicală internaţională ca solist al Oasis, una dintre cele mai de succes formaţii ale anilor ‛90, care a lansat hituri precum "Wonderwall", "Supersonic" şi "Don’t look back in anger".

După despărţirea de Oasis, Liam a fondat un nou proiect, numit Beady Eye, care a fost activ până în 2014, perioadă după care a anunţat lansarea single-urilor solo "Wall of Glass" (2017) şi "Chinatown" (2017), ambele fiind întâmpinate cu entuziasm şi urmate de concerte live la unele dintre cele mai importante festivaluri internaţionale. Albumul său de debut solo, "Settle", lansat tot în 2017, s-a dovedit un succes muzical şi comercial, ajungând în primele poziţii ale UK Album Chart.

Piesele trupei Oasis se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici