Na Li a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară

Fosta jucătoare de tenis Na Li, câştigătoare la Australian Open în 2014, a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară, luni, în faţa publicului de pe Rod Laver Arena din Melbourne.

760 afișări
Imaginea articolului Na Li a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară

Na Li (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu şi Dennis (n.r. - soţul lui Na Li) suntem atât de fericiţi. Primul nostru copil se va naşte în vară", a declarat fosta campioană chineză în faţa a circa 15.000 de suporteri, înainte de meciul lui Roger Federer cu taiwanezul Lu Yen-Hsun (scor 6-4, 6-2, 7-5, pentru elveţian).

Li Na, care a mai câştigat şi la Roland Garros în 2011 şi a disputat alte două finale la Melbourne, în 2011 şi 2013, s-a retras din activitate în septembrie 2014, la vârsta de 32 de ani, din cauza accidentărilor repetate la genunchi.

"În urmă cu un an eram pe acest teren cu trofeul în mână, extrem de bucuroasă şi cu sentimentul că am realizat ceva extraordinar. Aceste emoţii le-am putut împărătşi cu toate persoanele care m-au susţinut în parcursul meu. Toate emoţíile victoriei de anul trecut îmi revin în memorie şi mi-am dorit să împărtăşesc acest secret cu spectatorii de la Australian Open", a subliniat Na Li.

Fostă ocupantă a locului 2 WTA, în vârstă de 32 de ani, este căsătorită cu Jiang Shan, "Dennis", 34 de ani, din 27 ianuarie 2006. Jiang Shan i-a fost antrenor soţiei sale în timpul carierei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici