Naomi Campbell a fost externată

Top modelul britanic Naomi Campbell a părăsit, vineri, spitalul brazilian unde a fost internată de urgenţă, cu cinci zile înainte, pentru o operaţie în zona abdomenului, au declarat reprezentanţii spitalului.

9 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell a fost externată

Naomi Campbell a fost externată

"Pacienta s-a recuperat bine după operaţie", se arată în comunicatul emis de spitalul Sirio-Libanes.

Chirurgul brazilia Jose Aristodemo Pinotti, cel care a operat-o pe Campbell, a declarat că i-a permis acesteia să părăsească spitalul, recomandându-i top modelului să rămână în Brazilia pentru odihnă, înainte să se întoarcă la muncă.

Potrivit comunicatului spitalului, Naomi Campbell a fost internată duminică, deşi purtătorul de cuvânt de la Los Angeles al vedetei declarase că aceasta a intrat în spital luni. De asemenea, au apărut contradicţii şi în ceea ce priveşte operaţia pentru care fusese internată. Astfel, purtătorul de cuvânt a declarat că aceasta a fost operată pentru a i se extirpa un chist, dar chirurgul Pinotti a precizat, pentru ziarul Folha de S.Paulo, că Naomi nu avea chist, însă a refuzat să facă precizări în ceea ce priveşte operaţia.

"Când un pacient cere discreţie, că e Naomi sau doar Maria, respect decizia acestuia", a declarat chirurgul pentru ziarul brazilian.

Jose Aristodemo Pinotti, medicul chirurg care a operat-o pe Campbell, a spus că aceasta a suferit o operaţie laparoscopică. "Am operat-o ieri şi este complet vindecată", a declarat el, după operaţie.

"A fost o urgenţă, însă totul a mers bine. Nu au fost incidente sau probleme care să mă îngrijoreze în timpul operaţiei", a adăugat el.

Campbell vizitează des Brazilia, mai ales cu ocazia festivităţilor din timpul carnavalului sau a petrecerilor organizate de vedete braziliene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici