Naomi Campbell a pozat topless, cu un şarpe viu între sâni

Top modelul britanic Naomi Campbell a pozat topless, cu un şarpe viu între sâni, pentru coperta ediţiei ruseşti a revistei GQ, informează thesun.co.uk.

80 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell a pozat topless, cu un şarpe viu între sâni

Naomi Campbell a pozat topless, cu un şarpe viu între sâni

Naomi Campbell, în vârstă de 40 de ani, este renumită pentru preferinţa ei pentru fotografiile şocante, celebrul model britanic pozând în trecut în bikini cu diamante sau într-o rasă de călugăriţă de culoare roşie.

În fotografia de pe coperta ediţiei ruseşti a revistei GQ, modelul de culoare pozează topless, poartă un slip negru, are braţele ridicate deasupra capului, iar un şarpe de culoare galbenă îi acoperă sânii.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă, precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici