Naomi Campbell s-a logodit

Modelul britanic Naomi Campbell şi iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin, au lăsat să se înţeleagă că s-au logodit, după ce au sărbătorit "micul lor secret" printr-un spectaculos foc de artificii în timpul vacanţei petrecute recent în Grecia, pe insula Creta, informează femalefirst.co.uk.

319 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell s-a logodit

Naomi Campbell s-a logodit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Naomi şi iubitul ei au sărbătorit cu un spectacol de artificii, care a costat 50.000 de lire sterline şi a durat 20 de minute. Ea era extrem de încântată şi a lăsat să se înţeleagă că s-a logodit. Le spunea invitaţilor că a sosit timpul să sărbătorească «micul lor secret»", a declarat unul dintre invitaţii prezenţi la eveniment, organizat în faţa hotelului Elounda Beach din insula Creta.

"Naomi avea pe deget un inel extraordinar. Toată lumea vorbea despre cât de încântată era ea", a adăugat aceeaşi sursă.

Ceilalţi turişti cazaţi în acel hotel au putut să se bucure de acest show insolit organizat pe plajă, cei mai mulţi dintre ei declarând că a fost cel mai uluitor spectacol pe care l-au văzut.

"Ea (Naomi Campbell, n.r.) spunea că ei doi sărbătoresc ceva special şi că vor să trimită mesajul lor către stele printr-un spectaculos foc de artificii. Toţi turiştii din hotelurile din apropiere şi toţi localnicii din zona portului au ieşit pe plajă pentru a vedea spectacolul", a declarat un martor pentru publicaţia Daily Star.

Modelul britanic în vârstă de 41 de ani a declarat la un moment dat că apreciază bărbaţii puternici, recunoscând că se simte atrasă de persoanele care manifestă o anumită siguranţă de sine.

"Îmi plac bărbaţii care sunt puternici. Îmi plac bărbaţii care ştiu să-şi poarte pantalonii. Îmi plac bărbaţii puternici care ştiu ce vor, care ştiu ce fac, care îmi spun ce să fac. Eu nu pot să-i spun lui Vlad ce trebuie să facă", a declarat modelul britanic.

Naomi Campbell, în vârstă de 41 de ani, şi Vladislav Doronin, supranumit "Donald Trump al Rusiei", sunt împreună din 2008. La puţin timp după ce s-au cunoscut, omul de afaceri din Rusia a fost atât de impresionat de modelul britanic încât i-ar fi făcut cadou acesteia un apartament de lux în Brazilia, în valoare de 18,5 milioane de dolari.

Presa internaţională afirmă însă că Vladislav Doronin nu a divorţat încă de Ekaterina, mama fiicei lor adolescente Katia.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici