Naomi Campbell vrea să dea în judecată o companie care i-a folosit ilegal numele într-o reclamă la ciocolată

Top modelul britanic Naomi Campbell s-a declarat furioasă din cauza unei reclame şi a ameninţat că va lua măsuri legale împotriva companiei producătoare care i-a folosit numele, fără permisiunea ei, pentru a promova un baton de ciocolată.

156 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell vrea să dea în judecată o companie care i-a folosit ilegal numele într-o reclamă la ciocolată

Naomi Campbell vrea să dea în judecată o companie care i-a folosit ilegal numele într-o reclamă la ciocolată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebrul top model britanic s-a declarat "şocată" şi "supărată" din cauza spotului care promovează sortimentul de ciocolată Bliss, creat de producătorul Cadbury, ce arată un baton de ciocolată înconjurat de diamante, al cărui slogan este: "Dă-te la o parte Naomi, avem o nouă divă în oraş", informează express.co.uk.

Naomi Campbell consideră că acel slogan se referă la persoana ei şi a spus că se simte profund ofensată de faptul că a fost comparată cu un baton de ciocolată.

"Sunt şocată. Este supărător atunci când cineva te descrie folosind ciocolata - nu doar pentru mine, ci pentru toate femeile de culoare şi toate persoanele de culoare. Nu găsesc niciun fel de umor în acest lucru. Este insultător şi dăunător", a declarat Naomi Campbell pentru publicaţia The Independent.

"Reclama reprezintă o abordare veselă referitoare la pretenţiile sociale sugerate de produsul Cadbury Dairy Milk Bliss. Noi nu am produce niciodată un tip de marketing care ar putea să aducă o ofensă unui segment al societăţii. Reclama nu mai este difuzată. Nu intenţionăm să repetăm această campanie", au declarat la rândul lor reprezentanţii producătorului de ciocolată Cadbury.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă, precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici