Naomi Watts, într-un thriller psihologic alături de Daniel Craig

Actriţa australiană Naomi Watts va juca alături de Daniel Craig, interpretul agentului 007 din filmele "Casino Royale" şi "Quantum of Solace: Partea lui de consolare", în thrillerul psihologic "Dream House", informează hollywoodreporter.com.

96 afișări
Imaginea articolului Naomi Watts, într-un thriller psihologic alături de Daniel Craig

Actriţa Naomi Watts (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul va fi produs de cineastul irlandez Jim Sheridan, împreună cu compania Morgan Creek.

Scenariul filmului va fi scris de David Loucka, Daniel Craig urmând să interpreteze rolul unui bărbat care decide să se mute cu familia sa într-un mic oraş idilic, din statul american Connecticut, însă descoperă că locuinţa pe care a cumpărat-o este bântuită de foştii ei stăpâni, asasinaţi în interiorul casei.

În această peliculă, Naomi Watts va fi interpreta rolul vecinei familiei ucise.

Filmările vor începe în februarie, la Toronto.

Ca şi ceilalţi actori care l-au interpretat pe James Bond, şi Daniel Craig s-a aflat la o adevărată răscruce din punct de vedere profesional. Celelalte două roluri principale ale sale, din peliculele "Munchen" (2005) şi "Sfidarea / Defiance" (2008), au marcat evoluţia actorului britanic, de la stilul clasic al personajului Bond, la o versiune mai artistică acordată personajului principal din aceste filme de acţiune.

Daniel Craig a acceptat, recent, să joace într-o dramă de pe Broadway, intitulată "A Steady Rain" şi în lungmetrajul "The Eagle of the Ninth", în regia lui Kevin Macdonald.

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, pentru "21 Grams", al lui Alejandro Gonzalez Inarritu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici