Natalia Oreiro face strip-tease în "Amanda O"

Natalia Oreiro, actriţa pe care telespectatorii din România o vor putea revedea, din 5 aprilie, Acasă, interpretând rolul principal în "Amanda O", prima telenovelă difuzată pe trei platforme, pregăteşte fanilor un număr de strip-tease în această producţie, informează postul de televiziune.

102 afișări
Imaginea articolului Natalia Oreiro face strip-tease în "Amanda O"

Natalia Oreiro face strip-tease în "Amanda O"

Amanda O (Natalia Oreiro) se va dezbrăca de prejudecăţi şi nu numai, în încercarea de a-l cuceri pe Dante, interpretat de Luciano Castro, şi de a obţine din partea acestuia o declaraţie de iubire.

Scenele fierbinţi dintre Natalia Oreiro şi Luciano de la filmările telenovelei "Amanda O" nu i-au pus pe jar numai pe telespectatorii telenovelei, ci chiar şi pe soţul Nataliei, Ricardo Mollo.

Natalia Oreiro nu este la primul ei număr de strip-tease într-o telenovelă, actriţa bucurând privirile telespectatorilor Acasă şi în telenovela "SOS, viaţa mea!", unde cel lăsat cu gura căscată a fost Facundo Arana.

Telespectatorii vor face cunoştinţă cu Amanda O pe telefonul mobil în ziua de 30 martie. Clienţii Orange vor putea vizualiza sau descărca din portalul pentru mobil Orange World, de luni până vineri, de trei ori pe zi, noi fragmente cu năzdrăvăniile Amandei O, furnizate de Mediafax Mobile Services, divizia Mediafax ce oferă conţinut multimedia pentru telefonia mobilă.

Fanii Nataliei Oreiro o vor putea urmări pe aceasta în web-novela "Amanda O", începând tot cu 30 martie, de la ora 23.00, şi pe site-ul www.acasatv.ro, unde vor viziona fragmentele difuzate pe mobil în cursul zilei, îmbogăţite cu noi aventuri, informaţii şi întâmplări spectaculoase. În plus, aceştia vor putea avea acces la informaţii în exclusivitate, interviuri cu actorii din telenovelă şi vor avea acces şi la culisele serialului.

Marea premieră a telenovelei "Amanda O" va avea loc Acasă, pe 5 aprilie, când telespectatorii o vor revedea pe Natalia Oreiro, într-un episod care va reuni imaginile transmise în timpul săptămânii pe mobil şi pe internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici