Natalia Oreiro nu are probleme cu nuditatea

Natalia Oreiro, actriţa pe care telespectatorii din România o pot vedea Acasă, de duminică, în telenovela "Amanda O", spune că nu este pudică şi că nu este o problemă pentru ea să fie văzută dezbrăcată, informează postul de televiziune.

144 afișări
Imaginea articolului Natalia Oreiro nu are probleme cu nuditatea

Natalia Oreiro nu are probleme cu nuditatea

"Sunt foarte puţin pudică. Prietena mea cea mai bună spune că sunt foarte «braziliană» în ceea ce priveşte corpul meu. Dacă trebuie să mă schimb în faţa cuiva, nu îmi fac griji de cum arăt sau dacă sunt privită. Pentru mine, ar fi ideal ca toţi să fim dezbrăcaţi. Corpul uman este cel mai frumos lucru din lume şi îmi place să am libertate cu corpul meu sau cu hainele mele. Nu îmi plac uniformele şi nici să simt că sunt la fel ca toată lumea. Îmi place să privesc oamenii în ochi. Nu caut perfecţiunea, iar asta mă face să mă simt liberă. Evident că există lucruri care nu îmi plac şi pe care aş dori să le îmbunătăţesc, dar, în general, sunt mulţumită cu corpul meu", povesteşte Natalia Oreiro.

Totuşi, în ceea ce priveşte cariera ei, actriţa nu este la fel de dispusă să renunţe la haine. "La muncă este altceva. Odată, un regizor mi-a propus să fac un film unde trebuia să apar destul de mult dezbrăcată. I-am spus că nu simt că trebuie să fac asta şi că mă foloseşte ca pe un obiect al dorinţelor, iar asta nu mă interesează. Îmi place să fiu femeie, să am personalitate. Am un caracter puternic şi nu îmi convine să mă dezbrac. Sunt actriţă, nu trăiesc din corpul meu, prefer să trăiesc din emoţiile pe care le transmit", mai spune actriţa.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici