Natalie Portman, topless într-o reclamă pentru un parfum

Actriţa Natalie Portman apare topless într-o imagine ce face parte din cea mai recentă campanie de promovare a parfumului Miss Dior Cherie, informează huffingtonpost.com.

136 afișări
Imaginea articolului Natalie Portman, topless într-o reclamă pentru un parfum

Natalie Portman, topless într-o reclamă pentru un parfum (Imagine: huffingtonpost.com)

Natalie Portman, care are mari şanse să câştige la sfârşitul acestei săptămâni Globul de Aur pentru rolul din drama "Black Swan", a fost desemnată noua imagine a parfumului Miss Dior Cherie, pe 9 decembrie anul trecut.

Fotografiile pentru afişele campaniei au fost realizate de Tim Walker, în timp ce spoturile TV au fost regizate de Sofia Coppola.

Potrivit unor informaţii apărute la mijlocul lunii decembrie în presa internaţională, actriţa americană, celebră şi pentru faptul că este vegetariană, a acceptat să devină noua ambasadoare a brandului Dior, după ce renumita casă franceză i-ar fi oferit câteva perechi din modele sale preferate de pantofi, realizate din materiale sintetice şi nu din piele naturală.

Actriţa în vârstă de 29 de ani a anunţat la sfârşitul lunii decembrie că este însărcinată şi că s-a logodit cu tatăl viitorului bebeluş, coregraful şi dansatorul francez Benjamin Millepied. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru producţia "Black Swan", lansată recent pe marile ecrane.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din pelicula "Léon", a lui Luc Besson, şi a continuat cu filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Filmul "Black Swan", un thriller psihologic american în regia lui Darren Aronofsky, în care Natalie Portman joacă alături de Vincent Cassel, a deschis Festivalul de la Veneţia din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici