Nelly Furtado va dona unei fundaţii de caritate milionul de dolari primit de la Kadhafi

Cântăreaţa canadiană Nelly Furtado a anunţat că va dona fundaţiei de caritate Free the Children suma de un milion de dolari pe care a primit-o după ce a susţinut un concert în faţa membrilor familiei fostului lider libian Muammar Kadhafi.

278 afișări
Imaginea articolului Nelly Furtado va dona unei fundaţii de caritate milionul de dolari primit de la Kadhafi

Nelly Furtado va dona unei fundaţii de caritate milionul de dolari primit de la Kadhafi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nelly Furtado a anunţat, în februarie, că va dona banii pe care i-a primit pentru un concert privat pe care l-a susţinut în 2007, în Italia, în faţa familiei Kadhafi, informează accesshollywood.com..

Artista canadiană a făcut ultimul anunţ în acest sens, marţi, cu ocazia unei acţiuni speciale organizate pentru copiii şi tinerii cu dificultăţi de filiala canadiană a fundaţiei Free the Children. Donaţia ei va fi folosită pentru a construi o şcoală pentru fete în Kenya şi pentru a susţine un program conceput de Free the Children pentru a oferi asistenţă fetelor din Orientul Mijlociu şi din nordul Africii.

Usher, Mariah Carey şi Beyonce au spus, la rândul lor, că au donat deja sau că vor dona în scopuri caritabile banii obţinuţi în urma unor concerte private pe care le-au susţinut în faţa membrilor familiei Kadhafi.

Nelly Furtado a devenit celebră în anul 2000, odată cu lansarea albumului de debut "Whoa, Nelly!", care a inclus hitul premiat cu Grammy "I'm Like a Bird". Doi ani mai târziu, piesa "Forca", de pe albumul "Folklore", a devenit imnul oficial al Campionatului European de Fotbal. În 2006, Nelly a început colaborarea cu cel mai în vogă producător al momentului, Timbaland, recucerind topurile cu albumul "Loose". Single-urile "Promiscuous", "Meaneater", "All Good Things (Come to an End)" şi "Say It Right" au devenit rapid hituri.

În 2008, Nelly Furtado a concertat la Bucureşti, la festivalul B'estfest. În Capitală, ea a primit un triplu Disc de Platină din partea Universal Music Romania, pentru vânzările albumului "Loose".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici