Nelly Furtado vrea lumânări parfumate şi flori proaspete în camera de hotel

Cântăreaţa Nelly Furtado, care duminică va concerta la Bucureşti, în cadrul festivalului B'estfest, a cerut ca în camera de hotel în care va fi cazată să aibă lumânări parfumate, flori proaspete, precum şi lapte, miere şi suc de mure, informează organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

128 afișări
Imaginea articolului Nelly Furtado vrea lumânări parfumate şi flori proaspete în camera de hotel

Nelly Furtado vrea lumânări parfumate şi flori proaspete în camera de hotel (Imagine: Mediafax/AFP)

Potrivit acestora, artista va ajunge în România la bordul avionului personal şi va fi cazată la un hotel de cinci stele din Capitală.

De asemenea, Nelly Furtado va fi însoţită de Nevis, fiica sa în vârstă de patru ani. "De obicei o iau cu mine în turneu, îi place foarte mult muzica. Are un spaţiu doar al ei, unde se poate juca în voie şi ne-am obişnuit aşa, călătorim împreună de când avea două luni", a declarat artista într-un interviu recent. "E distractiv, dar nu prea apucăm să ne odihnim. Cred că am vizitat toate grădinile zoologice şi parcurile de distracţie din lume!", a mai spus ea.

În ceea ce priveşte mâncarea, echipa lui Nelly este foarte strictă: deloc carne de porc, doar legume şi carne albă, iar cina trebuie servită în farfurii de porţelan, cu tacâmuri de argint.

Produs de Emag!c Entertainment, B'estfest 2008 va avea loc vineri, sâmbătă şi duminică, în parcarea Romexpo. Evenimentul va continua şi pe 11 iulie, cu B'estfest Aftershock, care-i va avea pe Judas Priest cap de afiş.

Printre artiştii care vor participa la B'estfest se numără Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Nouvelle Vague, Manu Chao, Sunrise Avenue etc. Programul complet al festivalului, precum şi alte informaţii pot fi găsite pe site-ul www.bestfest.ro. Biletele pentru B'estfest pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta şi online, de pe www.myticket.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici