Nepoata lui Linford Christie a devenit prima Miss Marea Britanie de culoare - VIDEO

Nepoata lui Linford Christie, campionul olimpic al probei de 100 metri plat de la Barcelona, din 1992, a devenit prima tânără de culoare care a primit titlul de Miss Marea Britanie.

78 afișări
Imaginea articolului Nepoata lui Linford Christie a devenit prima Miss Marea Britanie de culoare - VIDEO

Nepoata lui Linford Christie a devenit prima Miss Marea Britanie de culoare

Rachel Christie, în vârstă de 20 de ani, a primit acest titlu luni seară, în timpul unei ceremonii care a avut loc în centrul Londrei.

"Ştiu că toată lumea spune acest lucru, dar pentru mine acest titlu înseamnă atât de multe lucruri. Unul dintre motivele pentru care m-am prezentat la concursul Miss Marea Britanie a fost acela că am vrut să le arăt oamenilor, în special tinerei generaţii - am fraţi şi surori mai mici -, că, dacă vrei, poţi face ceva pozitiv cu viaţa ta", a declarat tânăra câştigătoare, la puţin timp după ce a primit trofeul.

"Oricine aţi fi, puteţi să deveniţi orice vreţi şi să faceţi tot ce vreţi, să faceţi pur şi simplu, dacă decideţi acest lucru şi dacă aveţi ambiţia şi hotărârea de a reuşi", a adăugat Rachel Christie, care declarase, înainte de anunţarea rezultatelor, că ambiţia ei în viaţă este să concureze şi să obţină o medalie de aur la Jocurile Olimpice din 2012, ce vor avea loc la Londra.

Tânăra britanică, ce a reprezentant oraşul Londra, este o specialistă a probei de heptatlon. Ea a câştigat deja mai multe medalii în concursuri de atletism importante din Marea Britanie, declarând că unchiul său, celebrul campion Linford Christie, a reprezentat "o sursă de inspiraţie" pentru ea.

Rachel Christie făcea parte dintre favoritele concursului la bursa caselor de pariuri britanice şi va reprezenta Marea Britanie la concursul Miss World, ce va avea loc în luna decembrie, în Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici