New Kids On The Block cântă din nou împreună

Membrii trupei New Kids On The Block, destrămată în 1994, au acceptat propunerea de cânta împreună, vineri, pe un post de televiziune american, la 20 de ani de la lansarea albumului "Hangin' Tough", informează People.

45 afișări
Imaginea articolului New Kids On The Block cântă din nou împreună

New Kids On The Block cântă din nou împreună (Imagine: www.mog.com)

Membrii trupei care făcea furori printre adolescenţii anilor '90 au acceptat invitaţia de a cânta în cadrul emisiunii "Today", difuzată vineri dimineaţă de postul de televiziune NBC.

Cântăreţii alimentează astfel speculaţiile despre o posibilă întoarcere pe scena muzicală internaţională.

Trupa - formată din Jordan Knight, Donnie Wahlberg, Joey McIntyre, Danny Wood şi Jonathan Knight - a devenit un fenomen mondial la începutul anilor '90 şi a vândut peste 50 de milioane de albume. Printre hiturile trupei se numără "Hangin’ Tough", "Step By Step" şi "You Got It (The Right Stuff)".

Între timp, "puştii" au crescut: Donnie, în vârstă de 38 de ani, s-a orientat spre actorie, jucând în filme precum "Al şaselea simţ", "Puzzle mortal II", "Puzzle mortal IV" şi în serialul TV "Boomtown".

Danny, în vârstă de 38 de ani, a lansat un album solo şi a lucrat ca producător muzical împreună cu Donnie pentru un album Marky Mark and The Funky Bunch, Solistul acestei trupe a fost fratele lui Donnie, Mark Wahlberg, ulterior devenit un apreciat actor.

Jonathan, în vârstă de 40 de ani, are o afacere în domeniul imobiliar, în timp ce Jordan, solistul trupei, a avut un oarecare succes ca artist solo. El a apărut în cel de-al treilea sezon al producţiei VH1 "The Surreal Life", în 2004, şi în "The Surreal Life: Fame Games", în 2007, după care a părăsit domeniul divertismentului din motive personale.

Joey, cel mai tânăr dintre ei, în vârstă de 35 de ani, a lansat un album solo şi a cochetat şi cu actoria ("Boston Public", "Less Than Perfect"). Recent a participat la emisiunea de televiziune "Dancing With the Stars" (2006), echivalentul american al emisiunii "Dansez pentru tine".

Site-ul oficial al trupei, www.nkotb.com, pe care foarte multă vreme nu s-a înregistrat nicio activitate, pare a anticipa anunţul oficial cu o nouă grafică şi cu invitaţia adresată fanilor de a se înscrie pentru noi informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici