Nick Cave, şoferul lui Kylie Minogue într-un documentar avangardist

Cântăreţii Nick Cave şi Kyle Minogue vor juca din nou împreună, într-un documentar avangardist, în care rockerul australian va interpreta rolul unui şofer ale cărui gânduri se materializează sub forma persoanelor care au jucat un rol important în viaţa lui.

160 afișări
Imaginea articolului Nick Cave, şoferul lui Kylie Minogue într-un documentar avangardist

Nick Cave (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele două vedete australiene au obţinut un succes răsunător în 1995 cu duetul lor "Where The Wild Roses Grow", promovat printr-un videoclip spectaculos. Nick Cave şi Kylie Minogue au luat hotărârea să apară din nou împreună pe marele ecran, în documentarul "20.000 Days on Earth", informează contactmusic.com.

Filmul va prezenta povestea fictivă a unei zile din viaţa lui Cave şi îi va avea în distribuţie pe Kylie Minogue şi pe actorul Ray Winstone, care vor juca rolurile unor pasageri de pe bancheta din spate a automobilului condus de Nick Cave.

"Acea maşină devine locul unor halucinaţii, cred, locul în care gândurile pe care le are personajul meu se materializează sub forma persoanelor care au jucat un anumit rol în viaţa sa", a declarat Nick Cave.

Nick Cave este muzician, compozitor, romancier, scenarist, pictor şi, ocazional, actor. El este cunoscut pentru succesul avut împreună cu formaţia lui, Nick Cave and the Bad Seeds, înfiinţată în 1984, care a câştigat admiraţia criticilor de specialitate datorită fascinaţiei membrilor trupei pentru rădăcinile muzicii americane. Popularitatea artistului australian a atins cote înalte în 1995, odată cu lansarea piesei "Where the Wild Roses Grow" - un duet cu Kylie Minogue -, al cărei videoclip a fost promovat şi difuzat de postul MTV.

Kylie Minogue, în vârstă de 44 de ani, şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreagă - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul celui mai recent turneu al său, KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici