Nico, Alina Sorescu şi Iuliana Marciuc petrec Moş Nicolae în familie

Cântăreţele Nico şi Alina Sorescu, vedeta de televiziune Iuliana Marciuc şi muzicianul Aurelian Temişan îşi vor petrece sărbătoarea de Moş Nicolae în familie sau cu prietenii, oferind daruri celor dragi.

186 afișări
Imaginea articolului Nico, Alina Sorescu şi Iuliana Marciuc petrec Moş Nicolae în familie

Nico, Alina Sorescu şi Iuliana Marciuc petrec Moş Nicolae în familie (Imagine: Tiberiu Crisan/Mediafax Foto)

"Voi sărbători Moş Nicolae în familie. Familia e cel mai important lucru din viaţa mea şi voi petrece cu ei de Moş Nicolae. De obicei, de ziua mea fac aşa, petrecere mai cu fast, dar acum voi sta cu ai mei", a declarat, pentru MEDIAFAX, cântăreaţa Nico.

Cât despre cadouri, artista a spus că cel mai important dar pentru ea este familia: "Mai puţin contează darurile, întotdeauna au contat cei dragi, care sunt alături de mine". "De Moş Nicolae, o să cumpăr eu multe cadouri, ca să fac daruri celor dragi, finilor, nepoţilor", a mai spus aceasta.

"Anul acesta, Moş Nicolae mă va surprinde în plină pregătire a unui proiect nou şi special pentru mine, pe care îl voi lansa în curând, şi în perioada organizării unei vacanţe frumoase de Crăciun", a declarat, pentru MEDIAFAX, cântăreaţa Alina Sorescu.

De asemenea, artista a precizat că nu ştie ce cadouri va primi, dar îşi va pregăti ghetuţele. "Căutarea cadourilor este una din preocupările mele preferate din luna decembrie. Îmi place să le fac surprize celor dragi şi sper ca măcar anul acesta să reuşesc să ţin secretul, pentru că mai mereu mă dau de gol", a adăugat Alina Sorescu.

Pe de altă parte, Mihai Trăistariu a declarat pentru MEDIAFAX că îşi doreşte de Moş Nicolae să aibă sănătate. Astfel, cântăreţul a spus că a căzut pe gheaţă, joi, în Bucureşti, şi şi-a fracturat mâna stângă, precizând că are programare la radiografie chiar luni, de Moş Nicolae.

Duminică, Mihai Trăistariu va concerta în Parcul Mogoşoaia, într-un eveniment dedicat sărbătorii de Moş Nicolae. "O să fiu în câmpul muncii, iar pe 6 decembrie am programare la doctor, să-mi fac o radiografie şi să văd dacă trebuie pusă mâna în ghips. Îmi doresc sănătate, să nu mai cad pe gheaţă şi să fie iarna blândă", a explicat Mihai Trăistariu. Cântăreţul a mai spus că nu are rude care să îşi sărbătorească onomastica de Sfântul Nicolae. "Nu am rude cu acest nume, deci nu o să fac petrecere", a afirmat Trăistariu.

"Cred că cel mai frumos cadou pe care îl facem de Moş Nicolae este să îi tăiem moţul finuţei noastre", a declarat, pentru MEDIAFAX, Aurelian Temişan. De asemenea, el a spus că are pregătit un cadou şi pentru fiica sa, în vârstă de aproape o lună, Dora Maria. "Moş Nicolae aduce dulciuri şi asta mică încă nu are voie. Asta nu înseamnă că va scăpa «nelovită» de un cadou", a mai spus cântăreţul.

Pe de altă parte, el a precizat că nu i-a pregătit nicio surpriză soţiei sale, Monica Davidescu: "Nu i-am pregătit nicio surpriză, pentru că suntem genul de oameni care cumpără pe loc ceea ce ne place şi nu aşteptăm momente speciale pentru a ne face cadouri". Artistul a mai precizat că "Moşu' va fi între două cântări", programate pe 5 şi 8 decembrie.

Actriţa Kitty Cepraga a declarat că nu mai sărbătoreşte Sfântul Nicolae de foarte mult timp. "De şapte ani am plecat din România şi acolo (în Italia, n.r.) nu au sărbătoarea asta. Acolo nu aveam nici foarte mulţi prieteni români", a spus actriţa, referitor la motivul pentru care a renunţat la obiceiurile de această sărbătoare. "Probabil că, acesta fiind primul an în care am venit în România, voi face ceva", a mai spus Kitty Cepraga.

Vedeta de televiziune Iuliana Marciuc a declarat pentru MEDIAFAX că va petrece sărbătoarea de Moş Nicolae alături de familie. "Duminică dimineaţa vom asculta colinde şi vom împodobi pomul de Crăciun, în familie şi alături de alţi prieteni cu copii. Ştiu că în mod tradiţional bradul se împodobeşte înainte de Crăciun, dar, din cauză că suntem plecaţi foarte mult în perioada Crăciunului, prefer să facem pomul mai repede, astfel încât copilul nostru să se bucure mai mult de el", a spus Iuliana Marciuc.

Ea a precizat că, duminică seară, va participa împreună cu familia la o petrecere, la Corbeanca, organizată special pentru copii de către Bianca Brad. "Este o petrecere specială pentru copii, cu actori care le vor explica acestora ce înseamnă povestea lui Moş Nicolae", a mai spus Iuliana Marciuc.

Duminică, în ziua în care vine Moş Nicolae, actriţa Maria Dinulescu citeşte pentru copii, în cadrul evenimentului "Duminica pentru Pitici" de la Librăria Triptic din Capitală. Camera copiilor din casa Librăriei Triptic va fi gazda unei duminici de poveste, pentru a face timpul să treacă mai repede în aşteptarea lui Moş Nicolae.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici