Nicolae Guţă, amendat de poliţişti pentru că nu purta centura de siguranţă

Manelistul Nicolae Guţă a fost amendat, luni după-amiaza, de către poliţiştii rutieri din Sibiu după ce a fost surprins pe locul din dreapta al unui autoturism fără a avea centura de siguranţă, amenda aplicată fiind de 67 de lei.

235 afișări
Imaginea articolului Nicolae Guţă, amendat de poliţişti pentru că nu purta centura de siguranţă

Nicolae Guţă (Imagine: Radu Vioreanu/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, manelistul Nicolae Guţă a fost surprins, luni după-amiaza, fără centura de siguranţă pe locul din dreapta al unui autoturism oprit în trafic de către poliţiştii rutieri.

"În cadrul acţiunii desfăşurate ieri (luni - n.r.) la Punct Control Veştem poliţiştii au oprit în trafic un autoturism, iar Nicolae Guţă era pasager în acesta. Ocupa locul din dreapta şi nu purta centura de siguranţă", a declarat marţi Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, în cauză s-a aplicat o sancţiune contravenţională de 67 de lei.

Luciana Balteş a mai anunţat că în cadrul acţiunii au fost sancţionaţi, în total, un număr de 58 de conducători auto care nu purtau centura de siguranţă.

Nicolae Guţă nu este la prima abatere în trafic, în judeţul Sibiu.

În august 2009, manelistul a fost surprins cu aparatul radar în timp ce conducea maşina cu 152 de kilometri la oră, pe DN 1, într-o porţiune unde limita de viteză era de 100 de kilometri la oră.

Atunci poliţiştii rutieri i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici